viernes, 21 de febrero de 2014

menú del dissabte 22 de febrer del 2014




MENÚ ----- 10 € IVA INCLOS
PRIMERS PLATS a triar
fideuá
Carxofes a la brasa
AMANIDA VARIADA
SEGONS PLATS A TRIaR
Paella de marisc
Botifarra de sant llorenç
Conill rostit amb cargols de l’avi
POSTRE DEL DIA o café
BEGUDES A TRIàR
Vi de la casa o aigua o copa de cervesa


carta
PRIMERS PLATS
Ensaladilla rusa-----------------6.00€
Fideuà-------------------------------------6.00€
amanida variada-------------------5,00€
Macarrons gratinats------------5.50€
Carxofes a la brasa-------------5.00€
SEGONS PLATS
Entrecot-(350 gr.sense os)----10,00€
Botifarra de S. Llorenç ----------6,50€
 Llom a la brasa-----------------------6,50€
Galtes a la brasa-------------------6.50€
Conill a la brasa---------------------7.50€
Cuixes de pollastre a la b.-----6.50€
Callos a la catalana--------------6.50€
Paella de marisc-----------------------7.50€
Conill rostit amb cargols--------7.50€

No hay comentarios:

Publicar un comentario