jueves, 23 de enero de 2014

menú del divendres 24 de gener del 2014





MENÚ ----- 10 € IVA INCLOS
PRIMERS PLATS a triar
fideuà
Remenat a la llenya de (esparrecs,
alls tendres, gambes i carxofes )
Macarrons gratinats
AMANIDA VARIADA
SEGONS PLATS A TRIaR
Bacallà amb sanfaina de bolets
Botifarra de sant llorenç
Galtes trinxades
Callos a la catalana
POSTRE DEL DIA o café
BEGUDES A TRIàR
Vi de la casa o aigua o copa de cervesa



carta
PRIMERS PLATS
fideuà-------------------------------------6,00€
Remenat a la llenya-------------6,00€
amanida variada-------------------5,00€
Macarrons gratinats------------5.50€
Carxofes a la brasa-------------6.00€
SEGONS PLATS
Entrecot-(350 gr.sense os)---10,00€
Botifarra de S. Llorenç ---------6,50€
Llom a la brasa-----------------------6,50€
Galtes a la brasa-------------------6.50€
Cuixes de pollastre a la b.---- -6.50€
Galtes trinxades---------------------7.50€
Callos a la catalana-------------6.00€
Bistec rus de rovellons---------- 7.50€
Bacallà amb s. de bolets--------7.50€

No hay comentarios:

Publicar un comentario